HUOLTO

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTO, KORJAUS JA VARAOSAT

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTO

Ilmalämpöpumppujen huolto meiltä. Huollamme kaikki ilmalämpöpumput merkistä riippumatta. Olemme Mitsubishi, Toshiba, Bosch ja Gree ilmalämpöpumppujen valtuutettu huoltoliike.

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTOPALVELU

Huollamme ilmalämpöpumput kotitalouksille ja yrityksille. Huoltopalvelut suorittavat ilmalämpöpumppujen asentajat, joilla on turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksyntä. Luotettavien ammattilaisten toimesta tehdyllä huoltotoimilla varmistat, että työt tehdään ammattitaidolla, huolellisesti ja laadukkaasti.

Ilmalämpöpumppu kannattaa huollattaa ammattilaisen toimesta 2-4 vuoden välein, näin varmistetaan ilmalämpöpumpun toimintavarmuus, sekä tehokas ja taloudellinen käyttö.

Milloin ilmalämpöpumppu kannattaa huoltaa

  • Asennuksesta on kulunut 2-4 vuotta
  • Lämmitys / jäähdytys teho on heikentynyt
  • Laitteiston äänet ovat muuttuneet, tai voimistuneet
  • Laitteisto käy normaalia useammin / on jatkuvasti päällä
  • Ilmalämpöpumpun sisäyksikön kautta kulkeva ilma aiheuttaa hajua sisäilmaan

ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTOPALVELUN KOTITALOUSVÄHENNYS

Ilmalämpöpumpun huolto, sekä mahdolliset lisätyöt kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja sitä voi saada enintään 2250 EUR vuodessa. Vähennys on 40% arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja vähennys suoritetaan ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Omavastuun osuus kotitalousvähennyksessä on 100 EUR (v. 2020)

Olethan yhteydessä myyntipalveluumme, jos kaipaat lisää tietoa palvelusta!

TILAA ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO

HUOLTOPALVELUT AINA LÄHELLÄSI