ILMALÄMPÖPUMPUT

MYYNTI | ASENNUS | HUOLTO | HUOLTOPESU

ILMALÄMPÖPUMPUT KOTIIN JA TOIMISTOON

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja huoltopesu meiltä.

Ilmalämpöpumppujen suosio kasvaa jatkuvasti. Se luo asumisviihtyvyyttä ja tuo säästöä. Kun ilmalämpöpumppu on oikein asennettu huoneistoon, saat siitä kaiken tehon irti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua sijoittamaan ja asentamaan ilmalämpöpumpun oikein ja opastaa sen käytössä.

Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Tuusula, Nurmijärvi ja Kauniainen

MYYNTI

Ilmalämpöpumppujen myynti kotiin ja toimistoon käyttökuntoon asennettuna. Myymme Scanoffisen maahantuomia Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuja, jotka on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin.

Asiantuntijamme kartoittaa kohteen ja kuuntelee toiveenne, joiden pohjalta teemme tarjouksen teille sopivasta ratkaisusta. Meiltä saat osaavan asennuksen ja huoltopalvelut koko elinkaaren ajaksi.

ASENNUS

Asennamme kaikki ilmalämpöpumput merkistä riippumatta. Asiantuntijamme kartoittaa kohteen, jonka pohjalta tarkentuu hinta.

Olemme Tukes hyväksymä asennusliike. Meillä on asennuksiin tarvittavat kylmäaine- ja sähköluvat, joten kaikki asennustyöt hoituvat ammattitaitoiselta asentajaltamme.

HUOLTO

Huollamme kaikki merkit uudenmaan alueella. Meiltä saat myös ilmalämpöpumppujen varaosat ja niiden asennuksen.

Ilmalämpöpumpun lämmitysteho laskee sen likaantuessa. Laitteen pesu ja kennoston syväpuhdistus tuo lisää tehoa lämmitykseen, mikä voidaan myös todentaa mittaamalla. Perusteellisen huollon saa tehdä ainoastaan Tukes valtuutettu asennusliike.

HUOLTOPESU

Ilmalämpöpumppujen huoltopesu syväpuhdistaa kennoston ja tuo takaisin lämmitystehon. Muutos voidaan todentaa mittaamalla!

Laitteen syväpuhdistuksella saadaan sisäosiin jäänyt pöly, home ja rasva poistettua. Tämä parantaa huomattavasti laitteen tehokkuutta ja sisäilman laatua.

KAIPAAKO ILMALÄMPÖPUMPPUSI HUOLTOA

Huolto voi olla esimerkiksi vuotavan kondenssivesiputken toiminnan tarkastus, lämmitystehon mittaus, pumpun kennon puhdistus, kylmäkierron paineiden mittaus ja kylmäainetäytöt. Nämä huoltotyöt vaativat asentajan apua.

Espoon Kodinkonehuolto on Ilmalämpöpumppujen valtuutettu huoltoliike. Tarjoamme edustamillemme merkeille luotettavan ja tehokkaan palvelun, myös nopealla toimituksella tarvittaessa.

HUOLTOPALVELUT AINA LÄHELLÄSI